Waarom deelnemen op Installatie?

Installatie & Elektro Vakbeurs is een combinatie van twee vakgebieden. Installatie is op deze beurs het platform voor leveranciers, distributeurs, fabrikanten en groothandels uit de werktuigbouwkundige installatiebranche. In drie dagen ontmoet je de installateur die dagelijks met jouw producten werkt, een waardevolle doelgroep!

 

Heeft jouw bedrijf dé oplossingen voor de installateur op het gebied van W-installatietechniek en wil je deze een podium geven? Word dan deelnemer op Installatie!

Ontmoet de installateur

64% van de bezoekers is actief betrokken bij de besluitvorming als mede- of eindbeslisser. Bekijk hier de facts & figures van Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg 2019.

Laat uw product zien, voelen en ervaren!

Bezoekers benoemen (product)kennis als belangrijkste reden om Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg te bezoeken. Laat in deze drie dagen zien dat u deze kennis en oplossingen in huis hebt!

Bereik Noordoost-Nederland

80% van de bezoekers komt uit het Noordoosten van het land. Bereik deze (potentiële) relaties met een stand op Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg.

Exposanten aan het woord over
Installatie & Elektro Vakbeurs
Hardenberg

Video afspelen

Ook interessant voor jou

Naast de editie in Hardenberg vindt Installatie & Elektro Vakbeurs ook eenmaal per twee jaar plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op 21 & 22 april 2021 is dit het vakevenement voor de installatie- en elektrobranche in Zuidwest-Nederland.

Bekijk hier de website.

Scroll naar top