Waarom deelnemen op Elektro?

Installatie & Elektro Vakbeurs is een combinatie van twee vakgebieden. Elektro is het platform voor (toe)leveranciers, producenten en groothandels uit de elektrotechnische installatiebranche. In drie dagen ontmoet je de installateur die dagelijks met uw producten werkt, een waardevolle doelgroep!

Heeft jouw bedrijf dé oplossingen voor de installateur op het gebied van E-installatietechniek en wil je deze een podium geven? Word dan deelnemer op Elektro!

Ontmoet de installateur

Ga het gesprek aan met de doelgroep die met uw product werkt: de installateur. 64% van de bezoekers geeft aan mede- of eindbeslisser te zijn binnen het bedrijf.

Geef uw kennis een podium

Bezoekers benoemen (product)kennis als belangrijkste reden om Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg te bezoeken. Laat zien dat u deze kennis en oplossingen in huis hebt!

Bereik Noordoost-Nederland

80% van de bezoekers komt uit het Noordoosten van het land. Bereik deze (potentiële) relaties met een deelname aan Elektro Vakbeurs Hardenberg.

Exposanten aan het woord over
Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg

Video afspelen

Ook interessant voor jou

Naast de editie in Hardenberg vindt Installatie & Elektro Vakbeurs ook eenmaal per twee jaar plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op 21 & 22 april 2021 is dit het vakevenement voor de installatie- en elektrobranche in Zuidwest-Nederland.

Bekijk hier de website.

Scroll naar top