Installatie & Elektro Vakbeurs is hét moment om al jouw (potentiële) relaties te ontmoeten en jouw nieuwste producten en diensten te presenteren. 

In aanloop naar de beurs is het daarom belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken bij je (potentiële) relaties. Zo zorgen we samen met jou als exposant voor een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Bekijk hieronder welke tools wij bieden om je beursdeelname zo goed mogelijk te promoten.

gereedschap installatie vakbeurs hardenberg

Promotiepakket

In het standhoudershandboek vind je naast alle praktische informatie voor jouw deelname, diverse promotiemiddelen (bijvoorbeeld een logo of banner) om jouw deelname via verschillende marketinguitingen kenbaar te maken bij de gewenste doelgroep.

bezoekers staan bij sanitair op installatie vakbeurs hardenberg

Exposantenpakket

Naast de promotiemiddelen uit het handboek, ontvang je een exposantenpakket met geprinte uitnodigingen waarmee je jouw relaties persoonlijk kunt uitnodigen voor een bezoek aan
Installatie & Elektro Hardenberg.

netwerken met installateurs op installatie & elektro vakbeurs

Uitnodigingsservice

Wil je het uitnodigen van jouw relatiebestand liever uitbesteden? Dan kun je gratis gebruik maken van onze Uitnodigingsservice, waarbij je tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten bespaart omdat wij het uitnodigen van je relaties volledig uit handen nemen.

Scroll naar top