De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! 

Hoe bereid jij je voor op de toekomst?

Duik in de toekomst van E- en W-installatietechniek. Wat speelt er op dit moment, welke vraagstukken gaan er spelen en hoe ga jij je hierop voorbereiden? Installatie & Elektro Vakbeurs beantwoordt deze vraagstukken op het gebied van drie actuele thema’s:  Energietransitie, Data & Meten en Renovatie & Transformatie.

Kennis- & praktijkprogramma

Installatie & Elektro Vakbeurs biedt je oplossingen voor vraagstukken waar jij in de (nabije) toekomst als installateur mee te maken krijgt. Zoals in het kennistheater! Tijdens kennis- en praktijksessies worden onderwerpen behandeld die een helpende hand gaan bieden bij jouw uitdagingen op de werkvloer.

Netwerken & ontmoeten

Een bezoek aan Installatie & Elektro Vakbeurs is hét moment om te netwerken met (potentiële) relaties uit de E- en W-installatiebranche. Door het all-in concept van de beurs kan onder het genot van een hapje en een drankje het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak.

Druk overdag? De beurs is ook ’s avonds te bezoeken tot 21:00 uur.

Video afspelen

Ook interessant voor jou

Naast de editie in Hardenberg vindt Installatie & Elektro Vakbeurs ook eenmaal per twee jaar plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op 7, 8 en 9 april 2021 is dit het vakevenement voor de installatie- en elektrobranche in Zuidwest-Nederland.

 

Bekijk hier de website.

Scroll naar top