Installatie & Elektro Vakbeurs
Hardenberg

De toekomst van E & W-installatietechniek

24, 25 & 26 november 2020 | Evenementenhal Hardenberg

0
VAKGEBIEDEN

E & W installatietechniek
naast elkaar onder één dak

0
EXPOSANTEN

(Toe)leveranciers, groothandels en producenten uit de E- & W-installatiebranche

0
VAKPROFESSIONALS

Meer dan 65% van deze bezoekers was mede- of eindbeslisser binnen het bedrijf

Installatie Vakbeurs

Voor W-professionals

Elektro Vakbeurs

Voor E-professionals

Voor de installateur

Installatie & Elektro Vakbeurs is dé plek voor E, W en Totaal-installatiebedrijven om nieuwe oplossingen te ontdekken en kennis op te doen binnen de installatietechniek.

Kennis & oplossingen

Kennis is de nummer 1 reden voor het bezoeken van Installatie & Elektro Vakbeurs. Kennis- en praktijksessies geven de bezoeker praktische handvatten op het gebied van actuele onderwerpen ter voorbereiding op de toekomst.

Netwerken

Installatie & Elektro Vakbeurs vormt een platform waar leveranciers en vakprofessionals uit de E- en W-installatiebranche elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten.

Impressie Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg 2019

Voor de installateur van de toekomst

Mediapartners

Scroll naar top

Installatie & Elektro Vakbeurs verplaatst naar 24, 25 en 26 november

De komende editie van Installatie & Elektro Vakbeurs die gepland stond op 8, 9 en 10 september 2020 in Evenementenhal Hardenberg wordt verplaatst naar 24, 25 en 26 november 2020. De corona-maatregelen die de Nederlandse overheid momenteel oplegt met betrekking tot evenementen houden in dat deze tot 1 september niet door mogen gaan. “Ondanks dat Installatie & Elektro Vakbeurs net na die periode plaatsvindt, hebben we in de afgelopen periode nauw contact gehad met onze exposanten. Uit deze gesprekken kwam naar voren dat er draagvlak is vanuit een overgroot deel van hen om de beurs enkele maanden te verplaatsen”, zegt Mathilde Koniuszek namens Installatie & Elektro Vakbeurs.

 

Lees voor meer informatie ons nieuwsbericht. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.